Rak

Na vrhu liste su Rakovi, koji su poznati po svojoj ćudljivosti i negativnosti, ali to nije jedina stvar o kojoj treba da brinete kada ste Raku na putu.

- Ne želite da uznemirite jedno od ovih stvorenja - upozorava Šarlot King, radio astrolog. Poznato je da Rak reaguje defanzivno na skoro sve, čak i na dobre stvari. King napominje da se ne plaše da koriste svoj tvrdi oklop.

- Zlobnost ovog znaka zasniva se na zaštiti i sigurnosti, pa ako uznemirite Raka, budite spremni - dodaje King.

Foto: Profimedia

 

Vodolija

Iako Vodolije mogu biti prilično emocionalno inteligentne kada su u pitanju veze i prijateljstva, često se izoluju od najbližih jer nemaju mnogo emocionalnog kapaciteta za empatiju. Ponekad mogu imati veliki kompleks superiornosti.

- Ponekad im njihov intelektualni nemir može dati osećaj da su svemoćna bića, verujući da oni najviše znaju, a da su drugi oko njih nekako ispod njih i još niže - kaže King, prenosi "Alo".

Bik

Bik je obično neverovatno odan, a drugima oko sebe obično deluju smireno i sabrano. Ali ono što mnogi ne znaju je kako se to lako može promeniti za nekoliko minuta.

- Bikovi deluju bezopasno i jesu sve dok im ne povredite jednu stvar blizu srca - kaže Sidart Kumar, astrolog i numerolog. Ovaj znak koristi vašu ranjivost da vas udari, dodaje on. Bik može biti prilično oštar ako se oseća zanemareno ili izdano, ali uglavnom nalete zbog slomljenog srca. Kamar napominje da je, iako je to donekle teško izvodljivo, najbolje biti strpljiv sa njima i dati im prostora.

Foto: Profimedia

 

Ovan

Ovnovi su dobro poznati po svom avanturističkom i strastvenom duhu, ali im je teško da se nose sa osećajem da su nevidljivi.

- Ovan voli da pobeđuje i uvek sebe postavlja na pijedestal - objašnjava Kumar. Takođe se lako uvrede. Ako su uvređene, drske reči Ovna su dovoljno oštre da sruše vaše samopouzdanje i izazovu traumu.

- Ispod te grubosti je neko ko želi da se oseća shvaćenim i cenjenim - kaže Kumar i objašnjava da je sve što Ovnu treba da se smiri jeste slušanje, uvažavanje i saosećanje.