Antonela Rokuzo izabranica Lionela Mesija, zvanično najboljeg fudbalera za 2022. godinu, pre nekoliko dana proslavila je svoj 35. rođendan, a društvo joj je pravila supruga fudbalera Seska Fabregasa. 

Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, žene fudbalera znaju dobro da se zabavljaju, a delić svog druženja podelile su sa svojim pratiocima na Instagramu. 

Mnogi su se zapitali kako im nije hladno jer su odmah nakon izlaska iz vrelog bazena uletele pravo u sneg. Fabregasova izabranica je čak i završila u snegu nakon što ju je prijateljski odgurnula Antonela, što je ova sa oduševljenjem prihvatila.

Prijateljstvo ove dve lepotice ne treba da čudi jer su njihovi izabranici bliski još iz mladih dana kada su igrali za mlađe kategorije Barselone. Iako ih je fudbalska karijera razdvojila, dvojica fudbalera su nastavili da se druže.

NJihove supruge su takođe jako bliske i redovno su viđene zajedno, nekad sa muževima, a nekad kao sada same u provodu. 

Podsetimo, Lionel Mesi je sinoć osvojio FIFA nagradu za najboljeg fudbalera na svetu, a na svečanoj ceremoniji dodele priznanja pojavio se zajedno sa suprugom Antonelom Rokuzo.

Prelepa Argentinka je u Pariz na dodelu nagrada došla nakon odmora na kome je bila sa Danijelom Siman, suprugom Seska Fabregasa. 

Podsetimo, Mesi je bio prijatelj sa Antonelim rođakom dok su bili deca, i jedan od najboljih fudbalera sveta je zapravo upoznao ljubav svog života kada su imali samo pet godina. Zaljubili su se jedno u drugo još u detinjstvu.

Foto: Tanjug/AP

 

Foto: Tanjug/AP

 

Supruga Seska Fabregasa Danijela je Libanka, a pre romanse sa španskim fudbalerom imala je jedan brak iza sebe. Zajedno su duže od decenije, a u brak su stupili 2018. godine. Imaju troje dece, dve ćerke i sina. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".