Poljubila je samo dvojicu muškaraca u životu, nikad nije otišla na sastanak na Dan zaljubljenik ili dočekala Novu godinu poljupcem. Međutim, nije odustala od ideje gubljenja nevinosti, priznajući da je jednostavno "zaboravila" na to jer joj se nikad nije pružila prilika.

- Ups, nekako sam zaboravila da vodim ljubav. Moje devičanstvo nije izbor, koliko je usputna primisao. Većina ljudi ima priliku da ima odnose u srednjoj školi, ali ja sam bila štreberka. Većina ide i na fakultet, ali ne i ja. Nisam naučila o tom stilu života, bila sam srećna što sam mogla da odem kući i gledam televiziju, možda vikendom da odem u bioskop sa mamom - rekla je Mišel u emisiji.

Iako je otišla na nekoliko sastanaka, iz njih se nije izrodilo ništa više. Poljubila je samo dvojicu muškaraca, ali nijednog od njih nije videla golog.

- Pokušala sam da budem u vezi i to mi je bila velika stvar. Kada sam ga poljubila na kraju večeri, toliko sam se uplašila da sam doslovno povratila. Nisam sebi utuvila u glavu da mi prvi odnos mora biti savršen. To je kao da imate dodatni nožni prst. Samo želim da ga odrežem i rešim ga se - objasnila je Mišel.

Uverena je da je opterećena skrivanjem te "sramotne tajne" koje želi da se reši, stoga je odlučila da organizuje zabavu za prijatelje i porodicu kojima će to saopštiti.

- Mislim da uvek krijem tu tajnu. Došla sam na ideju da organizujem žurku jer sam mislila da bi na taj način bilo najbolje okupiti sve ljude i reći im da sam i dalje devica. Nadam se da ću na taj način privući pažnju. Definitivno ne planiram da umrem kao devica. Iz mog pređašnjeg iskustva sa vezama, problem nije bio seks, koliko ta tajna. Sami čin je zastrašujući, ali više me plaši otkrivanje tajne nekome - objasnila je.

Mišel je na svečanoj večeri obavestila najbliže da je još devica, a na njeno iznenađenje, okupljeni su na vest reagovali aplauzom. Neki muškarci na zabavi su joj čak rekli da im je njeno devičanstvo "seksi".

- Deljenje ove tajne olakšaće mi ljubavni život jer to više ne moram da skrivam - zaključila je 41-godišnja devica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".