Snimak je osvanuo na mrežama i odmah postao viralan, a negativnim komentarima se ne nazire kraj. Goca je govorila o pojmu "toksične muškosti", vezan za mačo muškarce, koji je postao čest na društvenim mrežama, a onda je postavila provokativno pitanje devojkama prisutnim u studiju.

- Da li vam se desilo nekada da na ulici dobace iz nekog auta ili sa građevine? Da li vas to s*ksualno uznemirava? - pitala je Goca, a usledio je potvrdan odgovor jedne žene iz publike, što je pevačicu iznerviralo.

- Šta je bre tu ružno, je l‘ ste normalne? Pa da nema tih na baušteli niko ti nikada ne bi rekao da si dobra riba - izjavila je Goca i počela glasno da se smeje, a korisnici Tvitera su joj poručili da oni tu "ne vide ništa smešno".

"Nisam to očekivao od majke tinejdžerke", "Ali ta količina opuštenosti dok izgovara ovakve jadnosti, pritom majka ženskog deteta…. Grozota", "Iskreno ništa nije smešno u ovom klipu", "Ovo nije smešno, šta se kliberi. Mnogo jadno", samo su neki od komentara gnevnih tviteraša.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".