Tim povodom, nakon oglašavanja njegove supruge Arijane, sada se na društvenim mrežama javio i Mihin zet, fudbaler Đenove Alesandro Voljak, suprug Mihajlovićeve mlađe ćerke Virdžinije. 

- Danas slavim privilegiju što sam mogao da te slušam, pratim i volim. Srećan rođendan, ratniče - napisao je Voljak na svom Instagram profilu.

Mladi fudbaler se oglasio i nakon Mihine smrti i tada se potresnim rečima oprostio od svog tasta. 

- Srećan put, Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin, brinuo si se o meni, razumeo si me na prvi pogled i nije nam trebalo mnogo reči. Imali smo još mnogo toga da uradimo, ali tvoja duša će ostati ovde zauvek, ništa na svetu neće izbrisati ono što si uradio, hrabrost sa kojom si se borio i dostojanstvo koje samo veliki kralj može da ima. Bio si pravedan čovek i obećavam ti da ću nastaviti da sledim tvoje vrednosti. Jednog dana ćemo se ponovo sresti, nastavićemo da gledamo utakmice, a ti ćeš me terati da jedem više srpske hrane. Čekaj me i zaštiti nas odozgo, dok ne dođe vreme da pronađem tvoj lep i mrzovoljan pogled u Violante. Volim te - napisao je tada Voljak.

Podsetimo, za danas, na Mihin rođendan, najavljeno je premijerno prikazivanje serije "Mi smo jedno" posvećenu legendarnom fudbaleru.

Serija će biti dokumentarnog karaktera, a prikazivaće se na popularnoj platformi DAZN. Pored toga, svi prihodi ići će Institutu za imunobiologiju, transplataciju i tretman ćelijama na Univerzitetu u Bolonji. 

Serija ima pet epizoda od po 30 minuta, a tema je poslednja sezona Siniše Mihajlovića u Bolonji. Kako se navodi, epizode će biti sačinjene od nemontiranih fotografija i snimaka koje su zabeležene u sezoni 2021/22, a uključivaće Mihajlovićeve govore u svlačionici, svakodnevni život igrača, tenzije i trenutke radosti, ali i tuge.

Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra prošle godine nakon duge i teške bolesti. Iza sebe je ostavio suprugu i šestoro dece.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".