Kolege iz žirija, kao i prvi čovek "Granda", Saša Popović, stali su u odbranu Snežane Đurišić tvrdeći da su ovakve optužbe potpuno neosnovane. Dušan se oglasio i odgovorio na oštre izjave pojedinih članova žirija..

Svetlana Ceca Ražnatović je izjavu Dušana i njegove majke nazvala zločinom i besramnim činom, a on joj nije ostao dužan.

- Ova izjava me uopšte ne iznenađuje od dotične, znajući njenu biografiju - rekao je on za bosanski "Ekspres".

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

 

Đorđe David je rekao da je njegova majka to rekla iz nezadovoljstva, te da kod njenog oglašavanja postoji "manjak obrazovanja i intelekta". Istakao je da se vidi da je iz malog mesta.

Ova izjava je Dušana posebno povredila budući da je majka njegov najveći oslonac.

- Tako je, moja majka je iz malog mesta koje se zove Podgorica i ona je ponosna i poštena Crnogorka – rekao je takmičar.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda/M.Labudović/ATA images

 

Izjavu Saše Popovića nije želio da komentariše, a istakao je da niko od članova žirija i produkcije nije ni pokušao da ga kontaktira.

Prokomentarisao je i izjavu Snežane Đurišić. Ona je demantovala da se pomenuti incident desio i rekla da radi odgovorno sa kandidatima.

- O mojoj mentorki je već sve rečeno… Samo bih postavio pitanje Saši Popoviću, ako je slušao moje pevanje u baražu, a naravno da jeste, ako se uverio kako pevam kada pevamo baraž na istom mikrofonu, bez podmićivanja, zašto me nije pustio da idem dalje? Ako je čovek i ako neće da se ogreši o jednog dobrog takmičara. Toliko.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".