Kako je portal Republika.rs ranije pisao, vozač automobila koji je usmrtio nesrećnog biciklistu, prethodno je u mestu Silbaš udario ženu, koja je prema nezvaničnim informacijama zadobila lakše telesnih povrede. NJega je u mestu Silbaš policija, pokušala da zaustavi, ali se on dao u beg.

Ubrzo, odbegli vozač u mestu Maglić izgubio je kontrolu nad vozilom, a potom sleteo u kanal, pri čemu je naleteo i usmrtio biciklistu.

Na licu mesta poginuli su i vozač "mercedesa" i biciklista Zoran K.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao portal Republika.rs, vozač automobila upravljao je kolima pod dejstvom alkohola.

Foto: Profimedia

 

Stanovnici ovog mesta kažu za naš portal da ne pamte ovaku nesreću, a za nastradalog Zorana imaju samo lepe reči.

Rođaka muškarca koji je uptavljao biciklom za portal Republika.rs kaže da je Zorana nešto posebno vuklo da taj dan na posao krene biciklom.

- Svako jutro vozio ga je sin kolima na posao. Zoran mu je tada rekao da je lepo vreme i da će ići biciklom. Uprkos nagovaranju da ga on odveze odlučio se da ode biciklom, eto šta se desi - priča vidno potresenja rođaka nastradalog Zorana K.

Ona kaže da Zorana kroz čitav život prate nesreće, ali iz ove na žalost nije uspeo da se izvuče.

- Imao je on tri nesreće. Jedna je bila u vojsci, kada je automobil u kome se nalazio sudario sa drugim. Par godina kasnije, opet je doživeo saobraćajku, ali i tad je preživeo. Evo šta se sad desi, na žalost nije uspeo. Svi smo u šoku, majka koja živi sa njima još nije ni čula šta se desilo, ne sme niko da ode da joj kaže. To je divna vredna porodica, Rada njegova supruga radi u seoskoj školi kao učiteljica. Izveo je decu na put, ćerka mu je završila fakultet, sin takođe vredan zaposlen - zaključuje rođaka nastradalog.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".