Juče je proslavila svoj 41. rođendan, a naslovom posta na svom Instagram profilu, izazvala je bes kod pratioca jer se žali  da joj nije lako kao samohranoj majci da preživi i da se snalazi na razne načine kako bi došla do novca, pa čak i da prodaje intiman sadržaj na Onli fansu. 

- Oduvek sam imala potrebu da se pravdam da nisam kriva. Zbog mnogobrojnih kritika, psovki, osuda, često imam užasnu potrebu da opravdam sebe. Da ogolim dušu, na svoju štetu. Lako je napadati ženu, majku, bivšu sportistkinju koja je dostigla najveće uspehe u zemlji. Koja je dobila nacionalnu penziju! Ali nije lako sve to preživeti. Brojne su žene i majke koje se slikaju potpuno nage, brojne su majke koje su zakopčane do grla, ali se drogiraju, tuku svoju decu, maltretiraju sve oko sebe - napisala je Milica u svojoj objavi na Instagramu.

Fpoto: ATA images

 

Država je odlučila da sportistima koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama, penziju dobiju sa pinih 40 godina u iznosima: zlato 166.567 dinara, srebro 138.806 i bronza 111.044. S obzirom na to da je Milica kao košarkaški reprezentativac 2016. na Olimpijadi u Rio de Žaneiru osvojila bronzanu medalju, to znači da ona mesečno dobija penziju od 111.044 dinara i svakako finansijski nije ugrožena, a prodaja slika preko Onli fansa joj je dodatni prihod.

Dabovićka je i sama priznala da dobija nacionalnu penziju u jednom intervjuu. 

Pored toga, Milica zarađuje i od reklama koje objavljuje na svom Instagram profilu, a te cifre kreću se obično od 300 evra pa naviše.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".