Cakana ovih dana vredno radi na pripremi novog albuma - duplog CD-a, gde će jedan biti sa narodnim izvornim pesmama, a drugi sa komercijalnim numerama.

- Izdajem dupli album sa narodnim izvornim pesmama i novim komercijalnim pesmama. Deo albuma gde su izvorne pesme ide u fonoteku Radio Beograda.

Foto: ATA images

 

Pevačica je tokom svoje karijere negovala kako izvornu muziku, tako i savremeniji zvuk.

- Definitivno narod mene prepoznaje po izvornim pesmama, ali ja sam neko ko može da peva sve, ali zapevam i pesme svojih kolega koje su novijeg datuma.

Pevačica često i ponosno ističe da potiče iz Leposavića, te sada otkriva da voli da ode u svoje rodno mesto, kako bi posetila svoju majku.

- Idem često u moj Leposavić, kako bih bila sa majkom i posvetim joj što više pažnje. Ranije su bila i druženja generalno, ali sada se svelo samo na posete svom domu, koje koristim da budem sa svojim najmilijima. Tamo u tom delu Kosova je mirna situacija i nema nikakvih problema i neprijatnosti.

Foto: ATA images

 

Dragica je prokomentarisala i trenutnu situaciju, kao i da li je doživela neku neprijatnost, prilikom ulaska u južnu srpsku pokrajnu.

- Sada ne, ali jesam jednom davno, o tome su svi pisali, ali na kraju je sve ispalo kako treba. To je bilo u početku kada je KFOR došao na naše granice. Tada su mi polupali ceo auto, ali su mi sve i isplatili. Sav taj stres koji sam doživela, to sam im lepo naplatila.

Pevačica ističe i da planira da održi veliki koncert u oktobru mesecu, u Beogradu.

Kompletan intervju sa Cakanom pogledajte u videu ispod: