Milica je na svom Instagram profilu osetila potrebu da se obrati onima koji su je sve vreme osuđivali zbog njenih postupaka. Sudeći prema rečima, bila je vrlo potresena: 

-Razmišljam o godinama koje su proletele. Igrala sam košarku skoro 35 godina i glavni cilj mi je bio dovesti svoj tim do vrha, osvojiti planetu! Zaboravila sam na sebe. I kada bih se opet rodila, sve bih drugačije uradila, samo bih rodila Stefana. Znam da me mnogi osuđuju kada se slikam na način koji se ne uklapa u vrednosti porodica. Ja nikom nisam nanela štetu ni jednom svojom fotografijom, objavom. ..Mogu samo da je nanesem sebi...Gradim svoj mali svet, borim se kao svaka majka koja samostalno odgaja dete, svom snagom svoga srca. Borim se ne osuđujući ljude oko sebe, ne ismejavajući ih, ne mrzeći ih i bez neprijateljstva ako mi se nešto ne dopada. Ponosna sam na sve postignuto. I na pobede i na poraze. Moj život je iskren, otvoren i veliki. Veliki zato što praštam, volim, i opstajem u ovom vremenu. To sam Ja!
Rođendan. Kako velika reč! 41 Moj svet je sa Stefanom postao potpuno drugačiji, i ja sam postala drugačija, a onda ostrvo koje me promenilo...Za svoje dete i sebe sam se oduvek borila potpuno sama. Nikada nisam imala oko sebe stručnjake, dadilje, savetnike.Iskrena takva kakva jedino i umem da budem, tu sam, sa svim svojim pobedama i porazima, manama i vrlinama. Zahvalna životu koji živim, u svakom danu u kojem dišem, volim, i osećam. LJubav živi, čarobna je, hvala ti! Otvaram još jednu godinu i nazdravljam! Živeli !
Oduvek imam potrebu da se pravdam, da nisam kriva. Zbog mnogobrojnih kritika, psovki, osuda, često imam užasnu potrebu da opravdam sebe. Da ogolim dušu, na svoju štetu. Lako je napadati ženu, majku, bivšu sportistkinju koja je dostigla najveće uspehe u zemlji. Koja je dobila nacionalnu penziju! Ali nije lako sve to preživeti. Brojne su žene i majke koje se slikaju potpuno nage, brojne su majke koje su zakopčane do grla ali se drogiraju, tuku svoju decu, maltretiraju sve oko sebe.
Znate li koliko boli kada je roditelj sa detetom potpuno sam?
Ali o tome više ni ne želim da pišem! O sreći se ćuti. Pre nego što krenete da me kritikujete, razmislite o tome.- napisala je Milica na svom profilu i dodala: 

Foto: Printskrin/Instagram/stefanovamama13

 

Foto: Printskrin/Instagram/stefanovamama13

 

-Kriva sam, kriva sam zato što verujem ljudima, verujem deci, verujem da ljudska dobrota ima smisla. Kriva sam zato što sam spremna u svakom trenutku da pružim ruku osobi kojoj je potrebna podrška. Kriva sam zato što sam iskrena i zato što se ne plašim da kažem da sam grešila. Kriva sam zato što se ne plašim da kažem da nisam umela bolje. Kriva sam zato što nisam pobegla, kriva sam zato što se nisam opredelila da ćutim i postanem nevidljiva. Kriva sam što se ne ponašam kao da ne postojim. Kriva sam zato što nisam zakopčana do grla predavala lekcije o lažnom moralu svima koji uspešno plivaju u dvostrukim životima. Kriva sam što nisam dvolična, što nisam na prodaju, sto nisam đavo i što niko nikada ne može da kaže da sam ga prevarila. Kriva sam što nisam javno stala uz neke političare, i što nisam odabrala nekog bogatog uspešnog muškarca koga bih iskorišćavala. Kriva sam zato što sama hranim svoje dete, sa svojih deset prstiju kako znam i umem. Ako sam prodavala nekada i veš nisam prodavala maglu, nisam prodala dušu. Kriva sam što me napadaju oni koji ne prodaju ništa sem svoje zadnjice jer duše nemaju! Kriva sam i što sam se zaljubila. Što sam ovakva kakva jesam, kriva sam što sam srećna i što konačno živim život punim plućima JESTE KRIVA SAM!

Foto: Printskrin/Instagram/stefanovamama13

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".