Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena, udala se sredinom septembra za svog izabranika Dragana Aleksića bivšeg supruga voditeljke Jelene Dimitrijević, koji očigledno radi sve da je usreći.

Tako se sada Helena na svom nalogu na Instagramu, u okviru storija, pohvalila buketom cveća koji je dobila od svog dragog.

 

Foto: Printskrin/Instagram/helena_topalovic

 

- Muž - napisala je stavila emotikon srca.

Osim što sa mužem putuje na luksuzne destinacije, pa su tako bili na medenom mesecu na Sejšelima, on je obraduje i nekim manjim stvarima svakog dana.

Tako je Helena pre nekog vremena objavila da je dobila ogroman televizor od supruga, a na osnovu toga što je izjavila da bi bilo lepo da imaju projektor.

Foto: Printskrin/Instagram/helena_topalovic

 

Podsetimo, Helena se verila početkom septembra u Marbelji i pokazala skupocen prsten koji je dobila od svog verenika, a nakon toga su uživali na Ibici. Mnoge je iznenadila činjenica da se Helena udala, jer niko nije očekivao da će se venčanje odigrati tako brzo.

Ona je blistala u prelepoj venčanici, a za iznajmljivanje iste odvojila je između 400 i 500 evra. Dan posle svadbe spekulisalo se da je Helena u drugom stanju, te da se zato tako brzo udala, međutim, ona je svima stavila do znanja da to nije istina.

 

Kako pišu mediji, Helenin suprug je biznismen, koji poseduje jednu zgradu u Dubaiju od dvadeset spratova, a ona je na ovoj destinaciji bila početkom godine.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".