Nakon što je Ana Nikolić pozvala Milicu Pavlović na svoj koncert koji je najavila za 7. oktobar ove godine u "Areni", mlada pevačica koja je imala spektal u Nišu, prisutnim novinarima je tada, na pitanje da li će prihvatiti Anin poziv, odgovorila odrično.

Tim povodom se se sada oglasila Nikolićeva, koja je odlučila da ponovo isprovocira Pavlovićevu s kojom je imala sukob oko pesme "Provereno". Ana se oglasila na svom profilu na Instagramu.

- Pošto sam Milicu Pavlović pozvala na njeno insistiranje da mi bude gost na mom koncertu u "Beogradskoj Areni" 7. okotobra 2023. godine, ne razumem zašto je to odbila i to na ružan način tako što je sebe nazvala lopovom, koji ne bi da bude gost na mom koncertu? Ponuđena k'o počašćena. Želim joj da u budućem životu i radu promeni takvo mišljenje o sebi jer ja ne mislim da je tako loš čovek, napisala je Ana.

Foto: Instagram printskrin/ananikolicofficial

 

 

Podsetimo, Milica je pre nekoliko večeri na svom koncertu u Nišu izjavila da ipak neće biti gost na Aninom koncertu:

- Zaista žena ima sjajne pesme, ima predivnu karijeru i želim joj punu Arenu, ali ja neću biti njen gost. Rekla sam ako me pozove, to je kao da vam je neko došao i pokušao da opljačka kuću, a onda idete da pijete kafu zajedno. Nisam iz te priče, rekla je Milica.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".