Snimak njene reakcije kada je shvatila ko je zauzeo mesto pokraj nje postao je viralan na internetu. Kako se vidi na snimku, devojčica, koja je identifikovana kao 12-godišnja Gaja, nije mogla da obuzda svoje uzbuđenje. 

Dok je njen brat fotografisao telefonom, ona je u šoku stavila ruke preko usta i nastavila da gleda ka novom najboljem strelcu NBA lige. 

- Nisam visoka kao on, pa nisam odmah mogla da vidim ko je - rekla je Gaja novinarki ESPN-a Lizi Salters tokom utakmice.

- Onda podižem pogled i vidim Lebrona DŽejmsa i ono što mi prolazi kroz glavu je: "O moj Bože, najveći igrač svih vremena u košarci sedi pored mene!" Jednostavno se potpuno izbezumim, samo razmišljam: "O moj Bože, ovo je kao najbolji trenutak u mom životu.".

 

 

Snimak njene reakcije podelio je i zvanični Tviter nalog NBA lige. 

Gaja je, sedeći pored Lebrona gledala utakmicu Los Anđeles lejkersa i Golden stejt voriorsa u kojoj je domaći tim slavio rezultatom 109:103. 

Podsetimo, Lebron DŽejms je ranije ove nedelje postao najbolji strelac lige svih vremena, oborivši rekord koji je Karim Abdul-DŽabar držao 39 godina.

Foto: Profimedia

 

- Tražila sam ove karte pre više od tri meseca, bila sam toliko uzbuđena i zaista sam se nadala da će LeBron oboriti rekord baš na ovoj utakmici - dodala je Gaja.

Foto: Profimedia

 

- Čak i kada je oborio rekord na prethodnoj utakmici, bila sam tako uzbuđena što ću doći na ovaj meč. Ipak, kada sam čula da ima povredu stopala, bila sam tužna. Nismo znali da li dolazi sa timom na ovu utakmicu ili ne - rekla je devojčica koja je nakon utakmice imala priliku da upozna svog idola i jednog od najboljih igrača današnjice.

NJihov susret nakon utakmice ovekovečen je fotografijom koju su lejkersi podelili na svom zvaničnom Tviter profilu. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".