Katarina Radivojević naglašava da joj je fizički izgled svakako pomogao u karijeri i da bi sve osobe koje se bave javnim poslom trebalo da izgledaju negovano - sa tom granicom da "izgledaju dobro za svoje godine, a ne deset ili petnaest mlađe".

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam - dodala je nedavno glumica.

Istakla je da se rodila sa punijim usnama, iako su mnogi često spekulisali da ih je povećavala, kao i sa velikim očima, te jakom vilicom i jagodicama.

Foto: ATA images

 

 

Čak joj je agentkinja iz Moskve rekla da jedan producent nije mogao da veruje da ima toliko godina i da je mislio da je mnogo toga korigovala na licu.

- Moja nega podrazumeva samo kremu, ništa specijalno. Volim japansku kozmetiku. Redovan san je takođe važan za izgled i trudim se da uvek spavam osam sati. Nisam čak ni zube izbeljivala - pričala je Katarina.

Svoj trenutni izgled Katarina je ocenila sedmicom:

- Trenutno osam. Fali puno toga, možda je pre - sedam. Ja sam sada možda najdeblja u životu. Moja optimalna kilaža uvek je bila 58 ili 59 kilograma, a sada imam 64. Nikada nisam volela ni svoje tanke noge. Uvek voliš ono što nemaš, prenosi "Stil".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".