Glumica Tijana Marković objavila je na Instagramu da se porodila i na svet donela dečaka po imenu Sava.

- Najlepši rođendanski poklon stigao je januaru i doneo mali blagoslov koji je izabrao mene da mu budem majka. Sava je rođen, napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj drži bebinu ruku.

 

 

Podsetimo, glumica Tijana Marković je prošlog septembra sklopila brak sa svojim izabranikom Draganom.

Posle održane ceremonije crkvenog braka, mladenci su krenuli prema luksuznom hotelu gde je održana ceremonija građanskog venčanja, a potom je organizovana i luksuzna žurka.

Ova ljubavna priča uskoro će biti krunisana prinovom, koja će sudeći po fotografiji koju je glumica podelila na svom Instagram profilu, stići vrlo brzo.

 Dragi moji, divnih 9 meseci. Biti u blagoslovenom stanju je nešto najlepše što žena može da oseti. Grlim vas!, napisala je Tijana u opisu fotografije.

 

Iako Tijana ne govori često o svom privatnom životu, jednom prilikom je ipak otkrila detalje o Draganu, njenom sadašnjem suprugu.

- On je biznismen, ima svoju firmu, ali se bavi i produkcijom, radio je koncerte Merlina i Čole. Tako smo se i upoznali. Već četiri meseca smo zajedno, ali bili smo prijatelji dugo pre nego što smo počeli da se zabavljamo - rekla je ona jednom prilikom.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".