Novinarka i voditeljka Kristina Radenković je pre nekoliko nedelja polomila oba ručna zgloba tokom skijanja u Francuskoj, a sada je u novom oglašavanju otkrila da se oseća dobro i da joj nije bila namera da se javnost uznemiri.

 

 

Voditeljka je navela da se, nakon preloma oba ručna zgloba tokom skijanja u Francuskoj, oporavlja i da se oseća dobro, kao i da se u medijima pojavila netačna informacija da se njeno stanje iskomplikovalo zbog greške lekara.

- Ja sam tokom skijanja u Francuskoj pala pošto sam ostala bez snage. To je moglo da mi se desi i kod kuće. Izgubila sam ravnotežu, bio je mali nagib i krenula sam da padam unazad. Podmetnula sam ruke da ne bih slomila karlicu. Odmah sam znala da su obe ruke povređene- navela je Kristina za portal RTS.

Dodaje kako je bila odmah prevezena u hitnu pomoć i da su lekari već tada izrazili sumnju da će morati da operiše desni zglob, dok je na levom bio lakši prelom.

 

 

- Rekli su mi da snimim ruku čim budem stigla u Srbiju. Doktor sa Instituta "Banjica" dao je sve od sebe da ne moramo da operišemo zglob. Međutim, posle 24 sata, sve se vratilo u prethodno stanje i na konzilijumima je odlučeno da ipak moram na operaciju - rekla je voditeljka RTS-ovih kvizova "Slagalica" i "Stigni me ako znaš".

Kristina je dodala da joj je žao što je informacija o njenoj povredi uznemirila javnost, pa je dobila veliki broj poruka podrške.

- Nije mi bila namera da to ode u javnost, da sam htela, oglasila bih se putem društvenih mreža - napomenula je Kristina Radenković pa je navela da se sada oporavlja i da je zahvalna svojim kolegama i prijateljima koji su joj se našli kada joj je bilo teško i pružili joj podršku.

 

 

- Sada se oporavljam. U drugoj sam trećini oporavka. Zahvalna sam na velikoj podršci svih kolega sa RTS-a. Na posao sam dolazila uredno, sa gipsom. Prsti su mi bili pokretni, što je lekarima bilo naročito važno- rekla je Kristina za portal RTS-a.

Poručuje da se, uprkos oporavku od povrede, priprema za festival "Pesma za Evroviziju".

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".