Kada je započet proces utvrđivanja očinstva, Miroslav Ilić je imao da poruči samo jedno: 

− Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina - rekao je on.

Mirjana je u Americi radila u jednoj firmi gde i Danijel. Firma se bavila prodajom krzna, a Mirjana je bila njen zaštitni model. Izmešu biznismena i nje se vrlo brzo dogodila ljubav, ušli su u brak i dobili ćerku Dijanu: 

Brak nažalost nije bio srećan, a Antonovićeva je izjavila da je njen suprug bio posesivan.

Foto: Printskrin/Facebook/Mirjana Antonovic

 

− Ja sam za njega bila predmet koji nije mogao da pusti − opisivala je njihov odnos.

Devin sje do šeste godine nosio sasvim drugo ime: 

− Kada je Devin napunio šest godina i trebalo da krene u školu, a Miroslav se nije javljao, Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao ono koje nosi njegova sestra, tako da dete ima manje problema u školi. Ona je bila zadužena za finansijske obaveze oko Devina i njegovo izdržavanje. Pristao sam. Advokat je brzo predao papire i Kristijan je postao Devin u šestoj godini. Od početka sam bio u toku sa svim dešavanjima u vezi sa tužbom i utvrđivanjem očinstva – govorio je Danijel Antonović. 

I dan dans Danijel i devin su vrlo bliski, a o Danijelu vrlo malo znao jer nema društvene mreže i ne želi da se eksponira u javnosti.  

- Moramo da razjasnimo da sam ja od Devinovog rođenja bio svestan da on nije moj biološki sin. Mirjana i ja smo prethodno godinama bili razdvojeni i nismo živeli zajedno, a bili smo u toku procedure razvoda. Nedugo posle Devinovog rođenja sam saznao da je njegov biološki otac Miroslav Ilić - istao je Danijel tada.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".