Glumica Dubravka Kovjanić se proslavila ulogom u seriji "Stižu dolari". Tumačila je lik prelepe Maje LJutić i osvojila je srca publike kraj malih ekrana.

 
 

Foto: reprint TV Novosti

 

 

Svi su se divili njenom lepotom i talentom, pa su joj predviđali sjajnu budućnost na televiziji, ali ona se opredilila za drugi put. Karijeru je nastavila da gradi u pozorištu, a danas je i profesorka na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu.

Foto: ATA images

 

 

Ona se 19 godina nakon snimanja kultne serije dosta promenila. Glumila je u serijima "Tajkun", "Močvara", "Nečista krv", i "Branilac" , ali mnogi nisu znali da je to ista glumica koja je tumačila Maju. Sada ćemo je gledati u novom filmu "Usekovanje".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by keltifilm (@film_kelti)

 

Dubravka Kovjanić je rođena u Beogradu 5. oktobra 1979. godine. Glumu je diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Igrala je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Zvezdara teatru, Madlenijanumu, Narodnom pozorištu Sombor, Narodnom pozorištu Kruševac, Beogradskom dramskom pozorištu, Pozorištu Duško Radović, Pozorištu na Terazijama, Bitef teatru. Takođe, se bavila i sinhronizacijom animiranih i igranih filmova i serija za studio "Prizor".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".