Marija Šerifović muzički talenat nasledila je od majke Verice Rakočević. Kao devojčica maštala je da sa njom ide na snimanja emisija, ali često zbog obaveza u školi nije mogla da stigne.

Foto: ATA images

 

 

- Sećam se da je tad bio ZAM, prvo smo išli u Zemun, a ja sam htela da idem sa njom. Nekad su se emisije snimale u vreme škole, druge smene i nisam mogla da stignem itd. Mislim, lepo je danas kada vidim da sam kao dete tamo išla i gledala sve te neke ljude, a sad mogu da se svađam lepo sa njima - rekla je Marija kroz osmeh, a Saša Popović otkrio je kako je protekao njihov prvi susret 1998., kada je Marija imala sam 15 godina.

Foto: Sarić S.

 

 

- To nikad neću zaboraviti. Marija je bila klinka i Verica je dovela na snimanje, a u toj emisiji je bio pokojni Šaban Šaulić, Vesna Zmijanac i svi pevači su dolazi i prolazili sa "Dobro veče, direktore". I sad Verica dovodi Mariju i kaže Verica njoj "Ovo je direktor Saša Popović", a zatim meni "Da te upoznam, ovo je moja Mara", a ona meni prođe pored mene i samo kaže "Zdravo". Vidi onako me je ošamarila, kao zdravo i žurim… I ništa, sela pored mene, ja kažem kako si, a ona gleda i misli se "Dobro, matori šta me pitaš". Bila je frajer od malih nogu i bila je džambasta - ispričao je s osmehom Popović.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".