Anina bivša drugarica J.B je iznela intrigirajuće detalje kada je u pitanju život trenutne zadrugarke: 

- Radila sam sa Anom Ćurčić u jednoj firmi koja se bavila prodajom novih i polovnih vozila. To je bio period kada je ona bila u braku, u kojem je dobila dvoje dece, ćerku Ivu i sina Luku. NJen bivši muž A. je bio divan čovek, tada se još prezivala Kovačević. Bile smo bliske i van posla. Ona je nadmena i opasna osoba. Još dok je bila u braku sa Kovačevićem, bila je u vezi sa Zvezdanom Slavnićem, tako da je ova njegova prevara sa Anđelom Đuričić isto ono što je ona uradila svom mužu, koji ju je beskrajno voleo. Zato ne znam što se sad buni i pravi žrtvu od sebe. Zvezdan je dolazio skoro svakog dana ispred naše firme u toku radnog vremena i oni su se stalno svađali i raspravljali ispred salona, koji je bio sav u staklu. Tu su se i ljubili, grlili, ma svašta... Mi kolege smo bili u šoku jer smo znali da je udata žena i da vara muža sa Slavnićem.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zadrruga Offical

 

 

Ćurčićeva je navodno varala bivšeg muža sa Slavnićem:

- Anu je suprug A. mnogo voleo, znao je da ga vara sa Zvezdanom. Bio je spreman i da joj oprosti sve. Ali ona više nije htela da živi s njim jer je htela da nastavi život sa Slavnićem. Nakon toga, ona je dobila i otkaz kod nas u firmi. Ostale smo u kontaktu i nakon toga. Jednom me je zvala jer je htela da dođe baš kod nas sa Zvezdanom i da kupe jedan polovan automobil od mene. Sećam se da je rekla: "Doći ću s mojim Zvezdanom." Ipak nisu došli, ali mi je tada rekla da se razvela od A. i da je ostala da živi u stanu sa Zvezdanom i decom, dok se njen bivši muž preselio u drugi stan - ispričala je ona.

Bivša prijateljica tvrdi da je ana u rijaliti ušla kako bi stekla popularnost i promovisala sebe:

- Kao što se nadmeno i bezobrazno ponašala na poslu, tako se sad isto ponaša i u "Zadruzi". Samoživa je i misli samo na sebe, nije bila kolegijalna. Prava manipulatorka. Sad je uhvatila i Zoricu Marković, hoće da je uzme pod svoju kontrolu. Opasna je, spremna je da prevari nekoga za tili čas. Po mom mišljenju, ovo sa Zvezdanom više nije ljubav. Ona je s njim bila iz navike. Zvezdan je s njom bio iz interesa, a ona pak izigrava neku damu. U "Zadrugu" je ušla najviše da bi sebe ispromovisala i da bi izigravala žrtvu kako bi najlakše došla do glavne nagrade i para. Za pare bi i dušu đavolu prodala. Kad je bivšem mužu propala firma s nekim frižiderima i tehnikom, ubrzo posle toga ga je i otkačila jer više nije imao para da joj ispunjava želje i prohteve. Uvek se oblačila po poslednjoj modi, sve je imala najskuplje - završava J. B. 

(Kurir)