Najava večerašnjeg izdanja popularnog kviza "Potera" nagoveštava žestok okršaj.

Video koji je objavljen na zvaničnom Instagram profilu počinje prepričavanjem navodne anegdote tragača Milana Bukvića, a koja je prozivka na račun Jovana Memedovića.

- Pita me: "Je li, bogati, kakav je onaj Memedović?" Ja kažem: "Pa, boljeg nemamo, goreg nećemo naći". Ona izvadi neko cveće umotano i krenu da me lupa po glavi, ja bežim, ona me lupa, jedva živu glavu izvukoh, ispričao je Bukvić.

- Nemojte ići na pijacu, to je najbolje rešenje za vas, odbrusio mu je Memedović.

 

 

Ovaj komentar verovatno ne bi izazvao toliku pažnju fanova kviza, da Bukvić prošli put nije izazvao neprijatnu tišinu šalom na Memedovićev račun.

Tragač mu je usred emisije udelio kompliment na koji se voditelj baš i nije snašao s odgovorom.

- Hju Hefner mi je dao mali, lepi šlagvort... Nikako Joci to da kažem. Pre par snimanja sam doveo na set svog kuma i on sedi sa strane i posmatra, i kaže meni posle, kada smo seli u kafanu: "Kakav je plejboj ovaj Memedović"... A ja se nasmejem i kažem: "Pa jeste, samo je više 'boj' nego 'plej'. Ovo je pohvala na nekoliko nivoa - dobacio je tragač i nasmejao sve u studiju kada je Memedović ovog puta zaista ostao bez adekvatnog komentara za očigledno iznenađujući kompliment, pa je nekoliko sekundi bio tajac u studiju...

Ubrzo je poručio tragaču:

- Da se mi vratimo na igru...

BONUS VIDEO: