Ova lepotica kaže kako svoju karijeru planira da ostvari van granica Bosne i Hercegovine.

- Trudila sam se da ostvarim rezultate, da budem primer drugim mladima koji mahom odlaze iz zemlje, ali, nažalost, ni ja sebe više ne mogu videti u državi za koju znam da ne mogu ostvariti svoje planove i raditi na napretku. I dalje živim u Bihaću, ali svakako ne planiram svoju budućnost da gradim ovde, rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asima Sefić (@asimasefic)

- S obzirom na to da se nisam htela da nastavim da se u BiH bavim modelingom jer znam da ne bih postigla ciljeve i želje koje sam zamislila, počela sam da radim za hrvatsko tržište. Često sam dolazila u Hrvatsku, prvenstveno jer je sedište moje agencije u Zagrebu, dodala je Asima koja je nekoliko puta bila na naslovnici "Voguea" i "Huffington Posta".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asima Sefić (@asimasefic)

Asima priznaje kako baviti se modelingom nije uvek jednostavno.

- U modni svet ušla sam vrlo mlada i nezrela. Naravno, trebalo mi je dosta vremena da steknem samopouzdanje, pa samim tim i da naučim kako mi ne žele baš svi dobro. Naučila sam da se za svoj uspeh i cilj treba zasita dosta truditi jer sve ono što sam dosad ostvarila - trebalo je dosta patnje da do toga i dođem. Svaki posao, pa tako i ovaj, ima i svoje mane i vrline, zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asima Sefić (@asimasefic)

Fotograkinja koja sarađuje sa Asimom objasnila je zbog čega obožava da radim sa njom.

- Model na većini mojih fotografija je prelepa Asima Sefić, crvenokosa devojka sa pegama i plavim očima, koja je postala moja najveća inspiracija. Ove fotografije su deo mog ličnog projekta koji sam započela pre više godina. Moja baza o crvenokosima i dalje raste iz meseca u mesec. Riđokosi su veoma jedinstveni i imaju posebnu vezu sa publikom. Recesivni gen koji uzrokuje crvenu kosu, MC1R, zapravo je genetska mutacija i ja volim da uhvatim tu najlepšu genetsku mutaciju na svetu, rekla je fotografkinja.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".