Voditelj Slavko Beleslin zaprosio je svoju devojku Milijanu Radević i preko Instagrama obavestio javnost da ponovo staje na ludi kamen i to po drugi put.

On je objavio fotografiju ruke svoje izabranice na kojoj se sija prsten, dok se na stolu nalazila jedna ruža.

- Ona hoće..., napisao je kratko Slavko u opisu romantične fotografije.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Lepota i Zdravlje

 

 

Voditelj Slavko Beleslin bio je u dugogodišnjem braku sa Ivom Šiđanin, a njihov razvod nije prošao mirno.

Iva je tužila Slavka jer je nije potpisao kao koautora emisije "Šta bi posle? (Flešbek)", za koju tvrdi da su je zajedno pripremali pet godina. Prošle godine po izlasku iz suda nakon jednog ročišta navela je da "njihov razvod nije bio lep kao što je predstavljeno u medijima".

- Recimo da sam bila obmanjivana čitavih deset godina i to su neke stvari preko kojih se ne prelazi. Posle svega toga ne možete s nekim ostati u dobrim odnosima, a ne prijateljskim. Celu tu priču oko njega i našeg braka definisala bih tom rečenicom. To nije čovek s kojim jedna žena može da ostane u braku, a kad je reč o ovom projektu, na kom smo zajedno radili pet godina, nisam mogla da očekujem da on moj rad ne priznaje. To je sada jedino za šta se ja borim - rekla je Iva tom prilikom za "Kurir".

Foto: Jutjub printskrin/Blic

 

 

Podsetimo, Iva i Slavko su se razveli 2018. godine, nakon šest godina braka.

- Kad sam se "ženio po novinama" red je da se u njima i razvedem. I da povučem sva moja pametovanja o braku, vezama i muško-ženskim odnosima. Očigledno nisam nikakav ekspert, a mislio sam da je za ceo život. Više ne postoje naši zajednički snovi i planovi, ali i dalje mislim da je Iva predivna žena - rekao je Slavko svojevremeno.

Iva, koja je doktor tehničkih nauka, inače je iz Novog Sada, a u brak sa Slavkom ušla je 2012. godine. "Oženio sam se iz ljubavi, a za ostalo ćemo lako!", rekao je Slavko 2012. godine.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".