Lena je prošla vrlo rano kroz najveće strahote. Vršnjaci su nad njom izvršili užasno nasilje, a ona je prvi put progovorila o tome.

Mlada pevačica je opisala užasan događaj u jednoj emisiji, trenutak kada su vršnjaci pokušali da je udave u bazenu. Izjavila je da mozak tada drugačije reaguje i da svojim vršnjacima oprašta, jer su ipak bili deca.  

- Moramo da razumemo i tu drugu stranu drugih ljudi. Iako sam, zbog svih situacija, postala introventna osoba, to mi je mnogo pomoglo jer sam krenula da pišem i sve boli koje sam trpela od drugih ljudi sam predočila u papir, harmoniju i muziku - započela je pevačica, pa se osvrnula na konkretan slučaj utapanja u bazen:

- Postoje malene stvari koje sam doživljavala, u smislu da su me prozivali, ogovarali, gađali kamenjem, ali smatram da su to male stvari u odnosu na one koje su se dešavale. Tada proradi neki klik u mozgu da mora da se preživi. Imala sam jednu situaciju u kojoj su vršnjaci pokušali da me udave u bazenu, i to je normalno, a ja sam mislila da su mi to prijatelji. Ne uzimam za zlo, to su deca.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".