Jedan od najpopularnijih voditelja, Ognjen Amidžić šokirao je javnost odlukom o razvodu od bivše manekenke Danijele Dimitovske, sa kojom je dobio sina Mateju. Ognjen i Danijela važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a u braku su bili 10 godina.

Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

 

Popularni par se na večnu ljubav zakleo 2012. godine u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu, nakon dve godine veze. Sudbonosno susret desio se 2010. kada je jedna od najlepših manekenki gostovala kod voditelja u emisiji "Amidži šou".

- Brak kao i svaki – luda vožnja je u svakom smislu. Ima uspona i padova, ali je bitno da se trudite da dodate gas onda kada treba i zakočite kada vidite da je to dovoljno dobro. Ukupno deset godina smo zajedno i nama zaista ništa ne pada teško. Jedno drugom smo podrška - rekla je Danijela jednom prilikom.

Takođe, Danijela važi za jednu od najlepših žena, a da voditelj ima oko za lepotu, govori i činjenica da je pre Danijele bio u braku sa prelepom Milicom Marković, bivšom novinarkom informativne redakcije Pinka.

Par se upoznao i zaljubio na televiziji, u braku su bili četiri godine, a zanimljivo je da, iako je on u nekoliko navrata pokušavao da je veri, na kraju ona zaprosila njega. 

Foto: Tviter printskrin/DIRECT MEDIA United Solutions

 

 

- Bio sam na turneji sa "Flamingosima" i Milica mi je poštom poslala verenički prsten koji je sama odabrala i kupila. Ostalo mi je samo da joj ga svečano predam kad se vratim. Pre toga sam joj nekoliko puta rekao da bih voleo da se uda za mene. Za to mi je inspiracija dolazila obično u vreme večere. Ona skuva špagete i svečano postavi sto, a ja, čim sednem, počnem da je zasipam izjavama ljubavi. Uvijeno sam je prosio najmanje sto puta i na kraju je ona napravila odlučujući potez.

Ognjen je otkrio da je oduvek želeo da se mlad oženi. 

Venčali su se 24. juna 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, a nekoliko dana kasnije u Beogradu su proslavili svoju sreću u jednom restoranu sa čak tri stotine zvanica.

 

Foto: ATA images

 

 

- Davno sam sebi utuvio u glavu kako bi trebalo da se oženim do tridesete godine i to sam ostvario. U tom momentu želeo sam venčanje, jer sam pronašao pravu osobu s kojom sam bio u vezi tri i po godine i to je bila prava odluka. Prepoznao sam da je Milica ta, takve stvari se prosto osete, ljubav je nemoguće objasniti, jednostavno se dogodi.

Mada Milica nije od onih žena koje ne bi mogle da žive ako ne pridikuju muževima i veruju da dobijaju na ceni ako ih stalno uče pameti, ipak mu s vremena na vreme mu očita bukvicu.

- Grdim ga zato πto sve obaveze svaljuje na mene. Glavni je krivac što u stanu imamo samo dve stolice iako smo se uselili pre godinu dana. Pošto ja radim sve drugo, njemu sam prepustila uređenje enterijera, ali on ni sa tim nije u stanju da se izbori- otkrila je tada Milica.

Foto: Fejsbuk printskrin/Milica Markovic

 

 

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo - govorila je ranije Milica.

Nakon 4 godine braka, par se razišao, a tada tada su izdali zajedničko saopštenje u kojem u naveli da se ljubav ugasila, ali da će zauvek ostati prijatelji. Svako je nastavio svojim putem!