Na Instagram profilu Nemanje Gudelja preovlađuju sportske slike. Omiljeni fudbaler ima skoro dva miliona pratilaca i mada bi mnogi od njih želeli da znaju u kakvom je statusu njegova veza sa Anastasijom Ražnatović, on se nikad ne oglašava na tu temu.

Foto: ATA images

 

 

Zato nije ni čudo što se probudi velika pažnja kad popularni Neno objavi zajedničku sliku sa svojom devojkom. Ni ona nije ostala ravnodušna - odmah je uzvratila istom objavom. 

Svi se pitaju kako će da reaguje Nemanjina majka, jer se po medijima piše kako joj Anastasija više nije po volji. Niko ne zna zašto su odnosi sa porodicom Gudelj zahladneli. U prvo vreme su bili, po mišljenju mnogih, čak i previše bliski. Anastasija je stalno objavljivala slike  sa Nemanjinom majkom i sestrom. Kad je, jednom, objavila sliku sa njegovim bratom, mnoge je  dovela u zabunu pa su se pitali da li Dragi, zapravo, njen dečko.

Foto: Instagram printskrin/nemanjagudelj

 

 

A onda je, iznenada, sve prestalo. Majka Olivera i sestra Vanja Gudelj su "otpratile" Tasu sa Instagrama, isto je uradila i ona njima. Prema slikama iz Katara, gde je Nemanja učestvovao na Svetskom prvenstvu sa fudbalskom reprezentacijom Srbije, nisu se ni srele ni slikale zajedno, bar prema onome što je viđeno na Instagramu.

Dok su pljuštale čestitke za rođendane, kako je to bilo nedavno za Oljin "divan dan", Anastasija je ćutala kao zalivena. Svima se nametnuo zaključak da je pala neka "zla krv" i da će možda to imati uticaja i na Gudeljevu vezu. 

Foto: ATA images

 

 

Međutim, sad je Nemanja pokazao da od toga nema ništa i da je ljubav sa Anastasijom i dalje žarka kao nekad. Pošto im se bliži godišnjica, a Anastasija je nedavno snimljena i kako isprobava venčanice, mnogi postavljaju pitanje - da li je sad već vreme i za venčanje?