Kako je u četvrtak izvestila policija, pijana 38-godišnjakinja u "ševroletu" 31. januara naletela je namerno na 39-godišnjeg muškarca, nakon čega je nekoliko puta udarila žrtvu nogom. Osim toga, udarila je još jednog muškarca i svojim automobilom oštetila sedam parkiranih automobila.

Snimci objavljeni na Telegramu pokazuju da je rastrojena žena počela da lupa po parkiranoj "tojoti", otkinula prednji branik, odvalila retrovizore, a potom se popela na krov i počela da skače po automobilu. Otišla je nešto uzvikujući, a onda ušla u svoj auto i počela da se zabija u "tojotu" i ostale automobile.

Na jednom snimku pojavljuju se i drugi učesnici sukoba: krupniji muškarac koji udara manjeg i dve žene koje pokušavaju da ih razdvoje, a prikazana je i besna 38-godišnjakinja koja vozeći u rikverc prelazi jednom od muškaraca preko nogu, a drugog obara i on pada na pod gubeći svest.

U pokušaju da ga još jednom pregazi sprečila ju je devojka u svetloj odeći. Žrtvu su odvukli bliže automobilu parkiranom u blizini, a pijana vozačica nastavila je da uništava "tojotu". Posle toga je izašla iz automobila i nekoliko puta nogom udarila muškarca koji je još ležao na asfaltu.

Prema preliminarnim podacima iz istrage, 39-godišnjoj žrtvi slomljen je gležanj, dok drugi muškarac nije povređen. Protiv vozačice je pokrenut kazneni postupak zbog pokušaja ubistva kao i zbog vožnje u pijanom stanju.

Razlog njene agresije navodno je bila ljubomora. Naime, tvrdi se da je pretučeni muškarac njen suprug kojeg je zatekla u automobilu sa ljubavnicom.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".