Ipak, ima i onih koji su se mnogo puta zapitali kakav je njen privatni život o kome pevačica retko priča.

Kako je nedavno istakla članovi njene porodice ne vole da se eksponiraju s obzirom na to da smatraju da je na njoj da bude pred objektivima, ali je rešila da svoju ljubavnu priču sa sadašnjim suprugom prvi put ispriča baš do detalja.

- To je bilo vreme bombardovanja i pozove mene jedan gazda da pevam, ja kažem, ma čoveče vidiš da je bombardovanje, ja sa majkom, bratanicom i snajom jedina vozim, ali ne smem da se udaljavam od kuće. I kaže on, pa ajde dođi pobogu ženo pet podina je trajao rat u Bosni, a u Srbiji se normalno pevalo. Bila Stoja, bila Jana, moja drugarica je pravila svadbu u jednom lokalu kod Modriče, baš te večeri i taman ja rekoh idem kod nje na svadbu da je iznenadim jer me sigurno ne očekuje zbog celokupne situacije, a to mi je bila baš dobra prijateljica iz kafanskih dana - počela je priču Ćana, pa u dahu nastavila:

Foto: ATA images

 

- I krenemo moja bratanica i ja na tu svadbu kad ono ide neki auto pa nas obiđe pa stane, pa ablenduje, ja se pitam koji su ovo ludaci, a mojoj bratanici bilo simpaotično imala je tad samo petnaest godina. U jednom momentu mi smo tražili neku cvećaru, a nas obiđu pa stanu, pa pod ručnom, pa opet za nama. Ja stala da pitam neku gospođu za cvećaru kad on izađe iz kola kaže joj „Gospođo vi ste slobodni, ja ću da joj objasnim“, ja sam se zaledila. NJih dvojica su izašli iz kola, visoki krupni i ja kada hoću da sakrijem identitet predstavim se kao Stanojka jer su me svi znali kao Ćanu. Međutim, ja sam valjda od tog šoka rekla Ćana i moj suprug sadašnji tad meni kaže „Čekaj bre je l’ to ona Ćana Nadam ti se?“. Odmah sam bila nekako svađalački nastrojena i odbrusila sam mu! On meni objasni da su mislili da smo mi neke Mađarice koje beže od bombi i opravda se da su preterali. Kaže on meni da je video reklamu da ja to veče pevam, mada uopšte mi nije ostavio utisak neki, molila sam Boga da ne dođu na nastup jer mi se ni on ni njegov drugar nisu dopali - ispričala je pevačica.

Foto: ATA images

 

Sudbinski trenutak Ćana i danas pamti i to do svakog detalja. NJen sadašnji suprug je ušetao u lokal u kom je pevala što je pevačicu potpuno šokiralo te je pomno pratila sa kim će se pozdraviti budući da je sve ljude u tom lokalu poznavala.

- Vidim ja zdrave se oni sa gazdom i ja ga pitam odakle ih zna, međutim on ih je nahvalio. Meni je nekako delovalo da je sa one strane zakona, a zapravo nije, i tako je krenulo druženje i eto - prisetila se pevačica sa osmehom.

(Grand onlajn)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".