Kako ističe sam Moka, on je već osam meseci redovno u bolnici.

- U Sokobanjskoj sam sedam meseci, a pre toga sam mesec dana bio na institutu za otopediju " Banjica" jer mi je palo stopalo. Već osam meseci živim u bolnici ko zna kada ću izaći odavde - kaže Moka i otkriva kako provodi bolničke dane:

 

Foto: ATA images

 

 

- Gledam Zadrugu sa ostalim pacijentima. Komentarišemo sve što se dešava pa i mog Zvezdana. Baš nam je zanimljivo. Osim što pratim rijaliti, svakog dana imam terapije za stopalo. Radim vežbe, idem na laser, akupunkturu. U dvorištu je pekara, tamo volim da popijem topao čaj.

Slavnić mesecima nije bio u svom stanu na Novom Beogradu, ali kaže da mu to nije nikakav problem.

Kako ističe sam Moka, on je već osam meseci redovno u bolnici.

Otkrio veru

- U bolnici imam prijatelje, a na sestre i doktore gledam kao na familiju. Sa pacijentima sam veoma blizak. Ovde ima mnogo ljudi koji su teški slučajevi, a ja sam im podrška. Dajemo jedni drugima vetar u leđa.

Slavni košarkaški stručnjak nije bio veliki vernik, ali se tokom njegove rahbilitacije i to promenilo. U okviru bolnice postoji kapela u kojoj se redovno moli Bogu.

Foto: ATA images

 

 

- Nisam verovao u Boga. Mislio sam da sam ja odgovoran za svoju sudbinu i da nijedna viša sila ne može da mi pomogne. Međutim, otkako sam upoznao sveštenika Đuru, sve se promenilo. Vratio mi je veru u Boga i crkvu. On čita molitve u kapeli Svetog Luke, koja se nalazi u okviru bolnice. U početku mi je čitao kratke molitve za zdravlje, a nedavno sam mu tražio da budu duže. Nadam se da će mi to pomoći da se oporavim. Pored toga što se molim za svoje zdravlje, molim se i za svog sina Zvezdana.

(Informer)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".