Publika je verno pratila kako će se rasplesti ljubavni trougao Kostadina Kokana Prodanovića, Miće i Bise, a Mića je posebno ostao upamćen kao neka vrsta probisveta, kockara i švalera, koji od Bise stalno odlazi, ali joj se i vraća.

Foto: Jutjub printskrin/Sve i svasta

 

Glumac Rade Marjanović završio je Pozorišnu akademiju u Beogradu, a pozorišnoj publici poznat je po raznim ulogama u "Ateljeu 212", "Narodnom pozorištu", "Pozorištu na Terazijama"...

Široku popularnost stekao je tumačeći epizodne i upečatljive uloge u serijama Siniše Pavića, poput "Boljeg života", "Porodičnog blaga", "Stižu dolari", "Bela lađa", "Junaci našeg doba".

Foto: Jutjub printskrin/Sve i svasta

 

Od ove godine imenovan je za vršioca dužnosti direktora "Pozorišta na Terazijama", a možemo ga videti i u novoj komediji "Lako je Raletu".

Kako je istakao na RTS-u, za "Pozorište na Terazijama" ima velike planove.

Kako se glumac dugo nije pojavljivao u javnosti, mnogi su komentarisali da se Rade Marjanović promenio do gotovo do neprepoznatljivosti.

Foto: Jutjub printskrin/Sve i svasta

 

Glumac je uveliko zagazio u osmu deceniju života, a mnogi se pitaju kada je pre prošlo vreme od zavodnika Miće do uloge roditelja u novijim serijama.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".