Ifete Dolgod iz Zenice je ispričala da ju je u 27. godini zadesila velika tragedija, u kojoj je ostala bez cele porodice.

- Do 15. godine sam imala srećno detinjstvo i u našoj kući je uvek bila radost i muzika. A onda su moji brat i sestra stradali u saobraćajnoj nesreći - s knedlom u grlu prisetila se nekadašnja takmičarka.

Kaže da se tada sva tuga ovoga sveta sručila u njen dom, a da su joj brat i sestra najviše nedostajali tokom praznika dok je sa roditeljima najradosnije dane čekala u ogromom bolu i patnji.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Nikad nije kasno

 

 

- To je bila velika tuga koju vam ne mogu ni objasniti, ni opisati, a najteže je bilo gledati roditelje kako pate za svojom decom. Iskreno, plašila sam se da i njih ne izgubim, ali i to se brzo desilo. Otac mi je posle dve godine poginuo u ratu, a ubrzo sam ostala i bez majke - pričla je Ifeta koja je kao devojčurak doživela da ostane bez ikog svog.

– To su za mene teška i bolna sećanja. Ja sam roditelje, brata i sestru urezala u srce i o njima više ne pričam. Ne bih mogla da živim od sećanja na te tragične događaje, samo lepih stvari se sećam - priznaje Ifeta i dodaje da je utehu našla tek kada se udala i dobila sina i ćerku koji su probudili novu radost u njenom životu.

(Grand online)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".