Poznati glumac Irfan Mensur proslavio se nizom maestralno odigranih uloga u brojnim domaćim ostvarenjima.

Kada je imao samo 24 godine zaljubio se u jednu od najlepših žena Jugoslavije, a kako je ljubav bila obostarana ubrzo su odlučili da uplove u brak. 

Foto: V. Danilov

 

 

U pitanju je bila mlada, ali veoma poznata manekenka LJiljana Perović koja je sa šesnaest godina iz Sarajeva došla u Beograd. Tada je i počela njena manekenska karijera.

Za veoma kratko vreme svi su čuli za ovu lepoticu. LJiljana Perović bila je velika ljubav poznatog glumca a pre gotovo četiri decenije promenila mu je život rođenjem njegovog najstarijeg sina.

 

 

Naime, 1985. godine rodio se Filip Mensur a time je zauvek ostao spona između bivšeg bračnog para koji je ostao u dobrim odnosima.

LJiljana je svojevremeno bila jedna od najlepših i najpopularnijih manekenki nekadašnje Jugoslavije, a 2008. godine govorila je u jednjom od retkih intervjua o odnosu sa glumcem.

 

 

- Udala sam se iz velike ljubavi. Bila sam zaljubljena u Irfana, a verujem i on u mene, i malo je bilo razuma u našoj odluci da se venčamo. Bili smo mladi – on je imao 24, a ja godinu manje. Samo mi je bilo važno da budem sa njim, ma u kom obliku to bilo. Iz tog braka ne nosim nikakva negativna iskustva - rekla je LJiljana, pa je dodala:

- Ipak, mislim da bi nam bilo bolje da smo se nekoliko godina zabavljali, pa tek onda venčali. Bili smo nezreli i kada smo odlučili da uđemo u brak i da se razvedemo. Sve je bilo na prečac. Da smo oboje malo spustili loptu, ubeđena sam da bismo i danas bili zajedno - rekla je tada prva žena Irfana Mensura.

Foto: Instagram pritnskrin/yugo.nostalgia

 

 

I danas, nakon četrdeset godina LJiljana je lepa, negovana žena. Nakon manekenstva svoj život posvetila je novinarstvu i spojila je lepo i koristno. Postala je modna novinarka, koja i danas radi u magazinu "Blic žena".

Čini se da su Irfan i LJiljana ostali pravi prijatelji, ali se u njenom glasu svojevremeno mogao ostetiti i žal za tim prošlim vremenima. Ipak, ni glumac kao mlađi nije bio potpuno ravnodušan kada je ona bila u pitanju. 

Foto: Instagram pritnskrin/yugo.nostalgia

 

 

- Naš brak je propao zato što ni ona ni ja nismo dobro razumeli šta brak zapravo znači. Nije tu bilo nikakvog sukoba. Jednostavno, oboje smo shvatili da bi svako od nas trebalo da krene u život novim putem, a da će naš sin Filip nesmetano da raste i uz mene, i uz nju, jer nismo postavili ograničenja u smislu bavljenja detetom. Delili smo ga onako kako je Filip hteo - rekao je svojevremeno Irfan.

(Hello)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".