Anica Dobra je već godinama jedna od naših najlepših i najboljih glumica. Publika je zavolela još od njenog debija u kratkometražnom filmu Pera Panker sredinom osamdesetih, a nakon toga je svoj veliki talenat dokazala i kao pevačica u filmu Balkan ekspres, Crnom bombarderu i mnogim drugim ostvarenjima.

Foto: Aleksandar Stojanović

 

 

Mnogi ne znaju da od devedestih godina lepa glumica snima u filmove za nemačko tržište, gde je glumila u više od 80 ostvarenja.

Anica ima ćerku Minu Sovtić koja je odlučila da krene maminim stopama. Imali smo prilike da je gledamo u seriji Žigosani u reketu, a prošle godine desio se i jedan jako bitan događaj za celu njihovu porodicu. Mina je stala na "ludi kamen" sa svojim partnerom Lukom, a crkveno venčanje održalo se u ckrvi Ružica na Kalemegdanu.

Anica i pored toga što uskoro ulazi u sedmu deceniju života uspešno prkosi godinama i izgleda znatno mlađe nego što joj to piše u krštenici.

Foto: V. Danilov

 

 

Sigurno da su delom za njen perFektan izgled u tim godinama zalužni i geni, međutim Anica je sada otkrila i koji zdrav napitak koristi uvek kad snima neke projekte.

- Pet puta godišnje pijem čaj od svežeg đumbira, a kada snimam, on je obavezan svakog dana. U veliki termos ubacim malo limuna ili meda, i u svakom trenutku je pored mene. Obično „sabijem“ dve litre – otkrila je popularna glumica, a prenosi magazin Hello.

Čaj od đumbira je napitak koji se već vekovima svrstava među najzdravija pića i nudi brojne blagodeti za vaš organizam. Sadrži dosta vitamina C, kao i vitamin B, magnezijum, gvožđe, kalcijum, kalijum, natrijum i fosfor.

Foto: Printskrin/Jutjub/GST Kitchen - Recipes for Happiness

 

 

Ovaj napitak vam može pomoći da se izborite sa brojnim tegobama sa kojima se vaš organizam može suočiti. Na prvom mestu je to što čisti organizam i podstiče dobar rad probave, ali on se smatra i kao dobar lek protiv gripa i prehlade.

Uz sve to đumbir poboljšava cirkulaciju, smanjuje rizik od srčanog udara, ublažava stanje mučnine, a i otežava kilogramima da se zalepe na vas. 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".