Milena Pavlović Čučilović glumila je u preko 30 televizijskih ostvarenja, a publika ju je upamtila i zavolela već na samom početku karijere, igrajući Marinu u filmu "Mi nismo anđeli".

Nakon što se proslavila kao čuvena Marina, lepu glumicu publika je imala prilike da vidi u još nekoliko kultnih filmova i serija, kao što su: "Lepa sela lepo gore", "Selo gori, a baba se češlja", "Tri palme za dve bitange i ribicu", "Otvorena vrata", "Moj rođak sa sela"...

Foto: Jutjub printskrin/Senka Lolic

 

 

Milena više od dve decenije uživa u harmoničnom braku i ljubavi sa kolegom Milanom Čučilovićem kojeg publika zna po jednoj od prvih uloga u seriji "Gore dole“. Nakon ove serije gledali smo ga u pozorištu, ali svi ga pamte po ulozi doktora u seriji "Selo gori, a baba se češlja".

- Uživam kada me Milan zasmejava. Volimnjegova lepa iznenađenja, u tome je sjajan. Treba izjavljivati ljubav, slati poljupce, pisati ljubavne poruke, kao i one izvinjenja, plesati uz lepu muziku, smejati se. Često se sve petoro zagrlimo, skakućemo u grupi, govorimo "điki-điki" i onda se cmačemo, To uvek pomaže - rekla je Marina jednom prilikom.

 
 

Foto: Petar Milošević

 

 

Glumački par upoznao se na jednoj predstavi i vrlo brzo se zaljubili. Imaju troje dece, a Čučilović je jednom prilikom otkrio da bi želeo i četvrto.

- Milena i ja smo želeli troje dece. Nekada i sada maštam o četvrtom, ali to je u domenu naučne fantastike - pričao je glumac.

Dramski umtenci se trude da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti i da se ne eksponiraju.

Foto: Printskrin/ Jutarnji Program TV HAPPY

 

 

NJihova ljubavna priča počela je pre više od dve decenije kada su se prvi put poljubili na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, u kome glumica radi.

Milena je, inače, ćerka legendarnog pisca Živojina Pavlovića, danas je gledamo u seriji "Klan", kao i "Azbuka našeg doba", a tokom godina se dosta promenila.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".