Vojislav Koštunica, nekadašnji lider DOS-a i kasnije DSS-a, venčao se početkom 2018. godine sa književnicom LJiljanom Lazarević.  

NJegova prva supruga Zorica Radović preminula je u aprilu 2015. godine. Koštunica je tri godine živeo povučeno kao udovac. Međutim, to se promenilo kada je odlučio da stane na ludi kamen sa starom poznanicom LJiljanom.

Ceremonija je bila tajna u tolikoj meri da ni najblaži saradnici bivšeg predsednika nisu znali da se oženio. Građansko venčanje održano je u opštini Stari Grad.

Foto: Fejsbuk

 

 

NJegova izabranica, LJiljana inače je pisac. NJihovo druženje intenziviralo se otprilike godinu dana posle Zoričine smrti. Vezuju ih slična interesovanja, ljubav prema knjizi i usamljenost. Vremenom su se zbližili i odlučili da obave građansko venčanje. Provode miran, penzionerski život u njegovom stanu na Dorćolu.

Iako se ni jednog trenutka nije skrivao od očiju javnosti, brak sa LJiljanom od početka protiče u povučenosti. Vest o njegovom drugom braku bila je medijski propraćena ali bez ikakvog većeg interesovanja. Iznenađene su bile samo njegove stare partijske kolege koje nije obavestio i koji su za njegovo venčanje saznali iz medija.

Foto: Fejsbuk

 

 

Posle povlačenja iz politike u nekoliko navrata je naglašavao da mu je potreban mir i to je pronašao u sadašnjoj supruzi, a brak sa njom po svemu sudeći još čvršće ga je vezao u odluci da se zauvek povuče iz politike.

Mediji su ga pre par godina snimili kako bez obezbeđenja šeta Studentskim parkom u centru Beograda u društvu jedne šarmantne dame. I tada su se podgrejale čaršijske priče da je nekadašnji predsednik DSS ponovo našao srodnu dušu. Koštunica, međutim, tada nije želeo da otkrije ko je gospođa. Međutim, ispostavilo se da se radi upravo o gospođi LJiljani.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".