Anđela je u petoj sezoni rijalitija bila u vezi sa cimerom Matijom Matijevićem, koji je duplo mlađi od sadašnjeg partnera Zvezdana. Anđelin izbor i ponašanje iznenadili su mnoge pratioce. Niko nije mogao ni da pomisli da će se upustiti u ljubavni i seksualni odnos sa Zvezdanom Slavnićem koji je u rijaliti ušao kao zauzet muškarac.

 

 

Ipak, prema izjavama izvora bliskom frizerki iz Herceg Novog, Anđeli Đuričić, kada se završila prethodna sezona rijalitija, zadrugarka je bacila oko na starijeg biznismena iz Tivta. 

- Anđela je posle rijalitija odmah otišla kući u Crnu Goru. Nenadano joj se desilo da se zaljubi, i to u imućnog biznismena koji drži plažu u Tivtu. Upoznali su se sasvim slučajno, a ona je želela da tu priču podigne na viši nivo. Međutim, kako važi za ozbiljnog dasu u gradu, ugostitelj nije pridavao mnogo značaja njihovom poznanstvu, jer mu nikako nije išlo u korist da se pročuje da se viđa sa zadrugarkom.

 

 

- Đuričićeva je nastavila da dolazi na plažu, ali bezuspešno. U tom periodu je dosta potencirala priču u javnosti kako rijaliti nije više sfera njenog interesovanja. Ona se trudila da uvek bude blizu bogatog Crnogorca, često su ih ljudi viđali u zajedničkom društvu - priča za Kurir izvor blizak Anđeli.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".