Dejan Matić je u intervjuu otkrio kako provodi vreme sa porodicom i koje su njihove navike:

- Obožavam da idem u bioskop. Film "Jesen samuraja" sam gledao u Beču jer samo tamo uhvatim vremena da mogu da odem da pogledam takvo neko ostvarenje. Skoro sam gledao i "Tomu", samo je poenta u tome da se dobro organizujemo za takve događaje. Sve ostalo ide glatko, ali razumem zašto je to generalno ljudima zanimljivo i čudno -iskren je Dejan i dodaje da je u Austriji narasterećeniji i da tada ima više vremena za odmor. 

- Kad sam u Austriji, imam mnogo više slobodnog vremena. U Beogradu je uvek neka jurnjava i frka, tako da nemam previše prostora za hobije.

Foto: V. Danilov

 

Sa Matićevih nastupa gosti odlaze zadovoljni, a pevač jednako dobija bakšiš ovde i u regionu:  

- Nikada nisam imao probleme sa opasnim momcima, a tačno je da me često zovu da im pevam. Valjda zračim tom nekom pozitivnom energijom, a na mestima gde su stvarno mogli da budu neki problemi, ipak se nisu desili. Što se bakšiša tiče, to varira od veselja do veselja, ali generalno je svuda isto kad se ljudi zabavljaju na mojim tezgama. Volim uvek da dođem da nastupam po Beogradu i Srbiji jer ne živim ovde, pa se nekako uželim - izjavio je Dejan i dodao da ga ne pogađaju priče da sa bratom nije u dobrim odnosima. 

- Nikada me nisu pogađale priče da sa bratom nisam u dobrim odnosima, ne znam kome je zanimljivo da se bavi tim stvarima. Sale i ja smo uvek tu jedan za drugog, svađali smo se samo kad smo bili klinci. Mi imamo neraskidivu vezu, znate već kako je to s blizancima. Non-stop se čujemo i nikad nismo bili ljubomorni jedan na drugog po bilo kom osnovu.

(Republika)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".