Kako navode domaći mediji, netrpeljivost ženskog dela porodice Gudelj prema Anastasiji Ražnatović i dalje traje.

Kako navodi Kurir, iako se Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović, trudi da u javnosti sve izgleda kako treba, istina je sasvim drugačija.

 

Foto: Instagram printskrin/raznatovicanastasija

 

 

Olivera i Vanja Gudelj još uvek su protiv Nemanjine veze sa Anastasijom i svim srcem navijaju da se on pomiri sa svojom bivšom devojkom Sanjom Vučić.

Sanja Vučić je i dalje u odličnim odnosima sa Oliverom, Gudeljevom majkom, što se moglo videti i prošle nedelje kada je ona slavila rođendan, a pevačica joj je uputila čestitke.

Sanja je javno uputila čestitku majci svog bivšeg dečka i ostavila komentar ispod Vanjine fotografije kojom je ona majci izjavila ljubav povodom rođendana.

- Nemanjina majka Olivera je u subotu slavila rođendan. Čestitke su stizala sa svih strana: od porodice, prijatelja i fanova. Ona je sve poruke koje je dobila podelila s pratiocima na svom storiju, ali je poruka od Anastasije izostala. Ražnatovićka se nijednom rečju nije oglasila na mrežama, što je sve šokiralo, posebno ako se ima u vidu da ona priča da je između njih sve u redu. Nisu se ni videle tog dana, iako je i Anastasija trenutno u Španiji - kaže izvor za pomenuti medij.

Foto: V. Danilov

 

 

Gudeljeva majka i sestre navodno svim srcem navijaju da se on pomiri sa Sanjom Vučić, a to nikad nisu ni krile, a poznato je i da obe na Instagramu i dalje prate bivšu „uraganku“, dok su Anastasiju odavno otpratile.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".