Najpoznatija je po ulogama u TV serijama "24", "Bosch" i "Timeless".

Nastavila je da snima čak i posle dijagnoze iz 2020. godine, sa bitnim ulogama u "Zvezdanim stazama: Pikard" kao kraljica Borga u drugoj sezoni. Takođe je pozajmila glas Tes u popularnoj video igrici "The Last Of Us", koju je HBO adaptirao u TV seriju.

Enin suprug, glumac Stiven Fal, izdao je saopštenje. „U duši ove porodice danas zjapi ogromna rupa. Ali nam je ostavila nešto da je ispunimo. Pronalazila je čudo u najjednostavnijem trenutku. Nije joj bila potrebna muzika za ples. Naučila nas je da ne čekamo da vas avantura pronađe. „Idi pronađi je. Svuda je.’ I mi ćemo je naći."

Eni je rođena i odrasla u Sent Luisu od roditelja Sendija i Frenka. NJena prva velika uloga bila je Amelija DŽofe u Opštoj bolnici. Nastavila je da glumi Rene Voker u sezonama 7 i 8 od 24. Veršing je takođe imala glavne uloge u "The Vampire Diaries", "Runaways", "Extant", "Timeless", "Bosch" i "The Rookie"..

Jedna od njenih poslednjih uloga bila je u drugoj sezoni "Zvezdanih staza: Pikard" tačno dve decenije nakon što je debitovala na ekranu u epizodi "Zvezdane staze: Enterprajz".

Iza nje su ostali su muž i deca Fredi (12) i Ozi i Arči (4).

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".