Dosta uspona i padova je iza voditeljke Tamare Raonić, koja se proslavila u Grandovim emisijama a sve zahvaljujući Saši Popoviću koji je procenio da ona ima telenat za televiziju. U svoje sposobnosti verovala je i ona sama zbog čega je davnih dana napustila posao stjuardese kako bi se zaposlila prvo na Trećem kanalu RTS-a, a potom prešla na Pink i muzičke emisije. Život Tamare Raonić imao je nekoliko obrta i nimalo nije dosadan a s tim u vezi lepa voditeljka nije mogla da ušuškano uživa u svojoj popularnosti već se, naviknuta na turbulencije i nove izazove, u neko doba manula javnog posla.

Foto: Jutjub printskrin/Mira Skoric

 

 

Potpuno se Tamara povukla sa televizije, jedno vreme živela je na relaciji LJubljana - Beograd, posvetivši se vaspitanju ćerke Anje i sina Miloša. Danas život Tamare Raonić izgleda potpuno drugačije, na svetla reflektora je zaboravila, zaboravila je i na medije zbog čega preko deset godina nije dala niti jedan jedini intervju. 

Foto: Jutjub printskrin/Melos Estrada

 

 

Budući da nema čak ni društvene mreže nemoguće je doznati kako to Tamara danas živi, još manje kako izgleda, ipak činjenica je važila za jednu od najlepših voditeljki nikako ne može da se zanemari.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".