Da "ko radi, taj i greši" potvrđeno je u kvizu "Potera" kada je Jovan Memedović takmičaru čitao brza pitanja u prvoj rundi.

Foto: Jutjub printskrin/Damjan Petrovic

 

 

Popularni voditelj pročitao je pitanje:

 

- Koja je životinja Diznijev crtani lik Pepe?

Takmičar nije umeo da odgovori na ovo pitanje, što ne čudi uopšte ako uzmemo u obzir da Dizni nema lika koji se zove Pepe. Međutim, sam takmičar nije primetio grešku koja se pojavila.

I mada je mnogima promakla greška, na društvenoj mreži Tviter oglasili su se pojedinci koji su skrenuli pažnju na grešku, koja, na sreću, nije bila od presudnog značaja za rezultat.

Prema njihovim rečima u pitanju je lik Pepe le Tvor koji se nedavno našao u centru skandala zbog "svog ponašanja" mužjaka koji ne zna da prihvati „ne“, a deo je produkcije Warner Bros i prvi put se pojavio na malim ekranima 1945. godine u crtanom filmu „Odor-able Kitty“.

 

 

„Bruka, Jovane. I za autore i za kviz Potera“; „Sram ih bilo. Treba im oduzeti franšizu jer su rekli da je Pepe “Diznijev lik”“ – neki su od komentara.

Možda malo preterani, jer greške se dešavaju, a ovo svakako nije jedna od onih koja bi promenila rezultat.

Zanimljivo je i da je malo falilo da ovo pitanje ne bude greška, s obzirom da je Dizni pokušao da kupi Warner Bros, ali od te prodaje se u poslednjem trenutku odustalo.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".