Prelepa Sloboda Mićalović srca gledaoca je osvojila svojom plemenitošću i prirodnom lepotom. Iza nje je ostao niz filskih ostvarenja, serijskih i filmskih, ali i pozorišnih među kojima je mjuzikl Kokana Mladenovića "Čikago" koja na šaljiv način govori o vremenu dvadeseth godina prošlog veka. Sloboda je duži niz godina perfektno tumačila lik Roksi Hart. Sada je odlučila da napusti predstavu, a ljubitelji pozorišta su se razočarali. 

 - Jako sam uzbuđena. Uzbuđena sam toliko kao kada smo imali premijeru. Vrlo mi je čudno to iskustvo, zato što prvi put izlazim iz neke predstave svojom voljom. Obično se ugasi predstava... Došle su neke nove predstave, pun mi je repertoar. Igra se jako sad... Dešavalo se da igram jednom u šest meseci. To je za glumca i predstavu pogubno. Želim da odem, da zapamtim predstavu onako kako ona zaslužuje. Ova predstava je bila na "Sterijinom pozorju", gde smo od profesora Medenice dobili jednu od najboljih kritika ikada u ovoj kući. Puno lepih stvari i lepo je kada odeš kada je lepo - izjavila je i dodala:

- Predstava se igra 15 godina i ovo će biti 300. izvođenje. Mjuzikl će se igrati i dalje, ali ću ja svoje cipele prepustiti nekoj mlađoj koleginici - rekla je Mićalovićeva koja je do sada imala prilike da se ostvari u nekoliko stranih filmskih ostvarenja, između ostalih i u filmu "Suncokret" koji je krajem 2021. godine izašao u Kazahstanu, a na pitanje o inostranoj karijeri i mogućem preseljenju van granica zemlje ona je tada odgovorila:

- Moj život je ovde, moja deca idu u školu, imam obaveze, prioritet mi zasad nije inostranstvo. I ovo do sada što sam imala iskok je i bilo je božanstveno, ali je baš dugo trajalo i teško mi je da sve uklopim - istakla je Boba. 

(Stori)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".