Milica važi za jednu od najpredanijih mladih zvezda koja želi da svaki nastup izvede perfektno. Ovaj put je izbegla povredu tokom nastupa na MAC manifestaciji:

- Milica je nedeljama spremala svoj nastup i u njega je uložila 20.000 evra. Kako ništa ne bi prepustila slučaju, angažovala je koreografe i igrače iz Zagreba, a potom i kostimografe koji su se pobrinuli za njen stajling. S posebnom pažnjom urađen je plašt dug 4,5 metara u kom se Milica pojavila. Iako je planirano da ga već u prvim taktovima svoje pesme skine, nije uspela da ga otkopča, zbog čega je umalo izgubila ravnotežu i pala s visokog postolja na kom je stajala s igračima - navodi izvor, i otkriva da su igrači pukom srećom uspeli da je izvuku iz ove rizične situacije. 

Milicu nije uznemirio pad, već razočaranje koje je mogla da doživi publika zbog njenog neuspeha.

- Kako je surovi profesionalac, Milica se vrlo uznemirila na samu pomisao da će situacija s plaštom uništiti njen nastup. Umesto da strahuje da će pasti i ozbiljno se povrediti, više ju je uplašila mogućnost da razočara svoju publiku. Na sreću, njeni igrači su uspeli da strgnu plašt koji nije mogao da se otkopča, a publika ništa nije primetila - kaže izvor, koji ističe da pop zvezda i dalje pokušava da otkrije kako je došlo do nemile situacije. 

Međutim, pevačica je izjavila da to nije jedino što je krenulo po zlu:

- Ništa nije funkcionisalo po planu, iako smo kompletna ekipa i ja dali sve od sebe. Od minimuma vremena da se spremim za nastup, pogrešnih informacija i tajminga, do toga da sam mislila da ću u jednom momentu zajedno s onim plaštom sa tri metra visine završiti na podu Arene, preko otvorenih rana, katane koja se sve vreme tresla... Na sve to dočekali su me i izgoreli kadrovi nastupa u prenosu - napisala je Milica na Instagramu, i poručila da je ipak zahvalna što je dala svoj maksimum.

(Alo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".