Blizanci

Blizanci se smatraju izuzetno harizmatičnim, slobodnim, društvenim i dinamičnim. Raznolikost im je glavni začin života, pa ne podnose monotoniju u odnosu. Blizanci vole da im se nešto stalno dešava u životu, što može uzrokovati ljubavne trouglove. Ukoliko ne rade na emotivnoj stabilnosti, postoji rizik od zaljubljivanje u dve osobe. Međutim, kada pronađu osobu koja može pratiti njihov ritam života, sa njom imaju iste vrednosti, mogu biti najodaniji i najdivniji partneri.

Foto: Profimedia

 

Vaga

Poznato je da su ljudi rođeni u znaku Vage prilično neodlučni. Istovremeno, oni vole romantiku i žele da budu voljeni. Takođe, drago im je kada im neko poklanja pažnju i nežnost. Pogotovo na početku veze, Vage mogu biti sklone flertu i ljubavnim trouglovima. Ali kada se zaljubi, Vaga se potpuno predaje odnosu i partneru - trudi se da to zaista uspe.

Foto: Profimedia

 

Vodolija

Vodolije vole slobodu. One su neobične, pomalo buntovne i često vode prilično nekonvencionalan život. Ne vole da slede pravila i očekivanja društva, a vole i da postavljaju svoja neobična pravila u odnosima. Uopšteno govoreći, Vodolije su veliki ljubitelji otvorenih veza bez obaveza, što može uzrokovati da se ponekad nađu u ljubavnim trouglovima. Ali, kada pronađu pravuosobu za sebe, pokazaće im nove horizonte ljubavi.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".