Una Čolić, ćerka poznatog pevača Zdravka Čolića, na MAC festivalu je izazvala pažnju svojim provokativnim stajlingom. Una je zablistala u crnoj dekoltiranoj haljini sa velikim šlicem i dubokim dekolteom, kao i crvenim karminom i repom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

NJena objava na Instagram storiju je prouzrokovala pravu pometnju među njenim fanovima, a tek njena izazovna pojava privukla je posebnu pažnju. Una je svoje pratioce redovno obaveštavala o svakodnevnim aktivnostima, a svojim stajlingom na MAC festivalu je dokazala da zna da zablista.

Pevačeva ćerka, primetili smo, voli da prati modu i sve u vezi sa njom. Redovno se komentarišu njeni stajlinzi, zato što su zaista vredni pažnje. Ćerka Zdravka Čolića je izrasla u pravu lepoticu i ne libi se to da pokaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V̶E̶N̶O̶M̶ (@marko.vnm)

O njenom privatnom životu se mnogo spekuliše, mediji su je spajali sa raznim naslednicima poznatih ličnosti, kao što je to bio sin Dragane Mirković. NJih dvoje su proveli jedno veče u restoranu, objavili su to na svojim Instagram nalozima, međutim, nisu se oglašavali kasnije i otklonili sumnje i nagađanja da li su u vezi, ili samo prijatelji.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".