Nakon tri godine rada na televiziji Prva, voditelj je najavio promenu posla.

- Ovo je poslednji put da ja vama kažem: „Gledaćemo se ponovo“. Povlačim se sa ovog voditeljskog mesta, radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Ono što je sigurno ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, lepšima i boljim kolegama - rekao je Deki Pantelić.

Podsetimo, voditelj je prethodnih godina kuburio sa zdravljem - 2012. godine ustanovili su mu tumor na krajnicima, a zatim je usledilo i nekoliko godina lečenja, a u martu prošle godine zbog pucanja slepog creva završio u bolnici gde je bio i hitno operisan. Oporavak je prošao u najboljem redu.

Supruga Dekija Pantelića, sa kojom ima dvoje dece - Vukašina i Lanu, bila mu je veliki oslonac u momentu saznanja da mu predstoji velika borba.

 

 

- Znam da se nismo dovoljno fotografisili ali znam da se mnogo volimo i znam da uživam u svakom trenutku sa tobom.Mnogo te volim, napisao je jednom prilikom Deki svojoj devet godina mlađoj supruzi Mioni.

NJih dvoje su zajedničkim snagama prihvatili su činjenicu da im deca imaju dijabetes i sa tim uspešno balansiraju, a upravo u njenom zagrljaju Pantelić je pronašao utočište i podršku tokom svih nedaća.

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - iskren je bio Dejan jednom prilikom.

 

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".