Pevačica je za vreme prve godine studija turizma iznajmila stan kod bračnog para Štajdohar i sa njima postala vrlo dobar prijatelj. Ona je ubrzo prihvatila da čuva njihomu ćerku Anu Štajdhar. Lepa brena nije ni sludila da pored nje raste njena buduća koleginica.Život ih je razdvojio, a one su našle način da ponovo dođu u kontakt.     

Foto: ATA images

 

- Tog perioda se zapravo i ne sećam jer sam bila beba. Ono što znam, to je ono što sam čula od roditelja. Tada je Lepa Brena bila samo Fahreta Jahić, stanovala je u stančiću koji su joj rentirali moji roditelji, dole ispod Tašmajdana, kod Palilulske pijace. Uzgred je radila kao bebisiterka i čuvala me kad nije imao ko. Ubrzo je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a iz tog perioda je ostala ta simpatična anegdota. Takođe, moglo bi se reći da me je Brena na neki način predodredila za bavljenje muzikom - rekla je Ana jednom prilikom.

Foto: ATA images

 

Ana Štajdohar je nekadašnja članica grupe Tap 011, a u braku je sa saksofonistom Nikolom Demonjom sa kojim ima dvoje dece, ćerku Niu i sina Lava.

(Gloria)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".