Markovi i Mašini roditelji su se upoznali su se na zimovanju kada su oni imali samo tri godine. Međutim, život ih je razdvojio pa je Marko živeo u Minhenu a Maša u Sarajevu. Našli su se zahvaljujući Fejsbuku i zaljubili. NJihovi roditelji nisu ni slutili da će se jednog dana baš oni venčati.  

− Sve radimo zajedno, pa se smenjujemo i u pevanju uspavanki − otkrili su u intervjuu za Helo, a Marko je ispričao i jednu zanimljivu anegdotu.

− Rođen sam i odrastao sam u Minhenu, pa mi je nemački jezik blizak koliko i srpski. Rešio sam da sa sinom razgovaram na nemačkom jer verujem da će mu koristiti poznavanje više jezika, a, s druge strane, i meni znači da vežbam izgovor. Inače, pošto me kroz život vodi sluh, u braku sa Sarajkom upijam njen naglasak skoro istom brzinom kao i sarajevske ćevape i pitu. (smeh) Uz nas dvoje Dima je i sam počeo da koristi neke bosanske reči. Pomalo je Sarajlija, pomalo Beograđanin, a u duši je veliki Bavarac. Desi se da kaže: "Mama, tata, hoću da 'essen' dvije banane."

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".