Nakon što je nedavno objavila fotografije mladića sa kojima uživa u ljubavi, Tara je danas objavila da se nalazi u drugom stanju. 

Ona je podelila fotografiju sa svojim partnerom uz slike ultrazvuka njihove bebe.

- Postajemo roditelji. Iskreno, ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla... Ko me prati zna da sam se ja još pre par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najlepšu vest na svetu! Četiri meseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu! - otkrila je Simova uz fotografiju na kojoj pozira s trudničkim stomakom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

- A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dete na svetu! Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! LJubavi, tebi hvala za sav trud i živce poslednji period i najsrećnija sam što si baš TI taj! A za samo nekoliko meseci, ceo svet je naš, ti, bebče i ja! - napisala je Tara na Instagramu. 

Foto: ATA images

 

Podsetimo, još se krajem prošle godine u medijima pojavila informacija da je bivša zadrugarka u drugom stanju, ali se ona tada nije oglašavala na ovu temu.

Foto:Printskrin/Instagram/ tarasimov

 

NJen izabranik je Danilo Raičević, a detalji njihove veze nisu poznati, osim činjenice da je Tara nedavno otkrila da je "najsrećnija devojka na svetu".

Foto:Printskrin/Instagram/ tarasimov

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".