Glumica Katarina Žutić često govori o svojoj porodici, posebno kada je u pitanju odnos sa majkom, Svetlanom Bojković. Ipak, malo ko pamti ko je bio njen otac.

Svetlana je Katarinu dobila iz braka sa Milošem Žutićem od kojeg se kasnije i razvela. Miloš je i sam bio veliki glumac koji se našao u popularnim glumačkim ostvarenjima poput "Balkan Ekspresa 2", "Petrijinog venaca" i "Kamiondžija".

 

Foto: Dušan Mišić

 

 

Ovaj brak se završio, a glumac se oženio glumicom Ognjankom Ognjanović, koja je već imala ćerku, glumicu Anastasiju Anju Mandić. U trenutku kada su se njih dvoje venčali Katarina je imala 12 godina, dok je Anja imala 11 godina.

Ipak, i ljubavni život Svetlane Bojković nije bio ništa manje uzbudljiv.

Poznato je da legendarna glumica ima dva braka iza sebe - prvi sa Milošem Žutićem sa kojim je dobila ćerku Katarinu Žutić, a drugi sa rediteljem LJubomirom Mucijem Draškićem.

Foto: V. Danilov

 

 

Ipak, ono što je malo ko znao, jeste da se Ceca Bojković zaljubila u svog drugog supruga dok je još bila formalno u braku sa prvim.

- Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a službeno smo se venčali tek 1990. godine. Jer, i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog - otkrila je glumica svojevremeno za domaće medije.

Tada su mnogi bili iznenađeni, jer Svetlana ne važi za nekog ko je sklon skandalima, te je ona dodatno objasnila kako je došlo do tog ljubavnog trougla.

 

Foto: Jutjub printskrin/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

 

 

- Udala sam se kad sam imala dvadeset jednu godinu, a Miloš osam više. Bili smo nezreli za brak i došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegovog života, do 1993., do njegove pedeset četvrte godine, uprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima. Ja sa rediteljem LJubomirom Mucijem Draškićem, a on sa glumicom Ognjankom Ognjanović sa kojom je dobio sina Đorđa. A i nas dve smo bile i ostale jako bliske. Miloša je savladala najteža bolest - priznala je Svetlana Ceca Bojković.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".